Door ophoping van afvalstoffen in het lichaam, kunnen zowel cellen als organen niet optimaal funtioneren. Door het stimuleren van de microcirculatie middels het bio-elektromagnetisch veld, wordt het energieniveau van de cellen en organen hersteld. Hierdoor worden afvoerorganen zoals de nieren en lever geoptimaliseerd. Het lichaam wordt als het ware gestimuleerd weer zelf te gaan ontslakken!

Na verloop van tijd ontstaat er een verkleuring van het water. Dit komt door onder andere versnelde oxidatie van de spiraal-elektrode ten gevolge van het wisselende bio-elektromagnetisch veld. De kleur van het water zegt evenwel niets over de gezondheidstoestand van de cliënt.

   

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

AquaDetox®


De sleutel naar gezondheid
Na jarenlange ontwikkelingen en studies werd in 2002 het AquaDetox® systeem geïntroduceerd. Dit systeem zorgt op een simpele manier voor het herstel van het energieniveau van ons lichaam:
het AquaDetox
® systeem is dé oplossing om op een veilige, praktische en vooral comfortabele manier het lichaam te ontslakken, de cellen te zuiveren en daardoor onze gezondheid te bevorderen!

Sinds de introductie in de Benelux begin 2004, wordt het gebruik van de AquaDetox
® ook hier steeds populairder! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het gebruik van de methode. Ook een groot aantal tijdschriften, kranten & televisieprogramma’s heeft inmiddels aandacht besteed aan deze revolutionaire methode op het gebied van ontslakken!

Hoe werkt het?
De gebruiker zit in een comfortabele stoel en zet de voeten in het voetenbad, welke is gevuld met warm water op lichaamstemperatuur. Ons lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Het water in het voetenbad vormt als het ware een uitbreiding van het water in ons lichaam en wordt alleen gescheiden door een membraan, oftewel de huid.


       voor               na 30 minuten

Aan het water wordt een kleine hoeveelheid zout toegevoegd ter geleiding. In het midden van het systeem wordt een spiraal-elektrode geplaatst. Wanneer men het systeem aanzet, worden via de elektrode positieve- en negatieve ionen door het water geleid. Hierdoor ontstaat er een bio-elektromagnetisch veld in het water. Dit bio-elektromagnetisch veld wordt via de voeten overgebracht op het lichaam. Het bio-elektromagnetisch veld heeft een gunstig effect op de microcirculatie. Via de microcirculatie worden alle organen en weefsels van zuurstofrijk bloed voorzien. Alle weefsels en organen zijn opgebouwd uit cellen, die stuk voor stuk voor een evenwichtig energieniveau afhankelijk zijn van zuurstofrijk bloed. Een goede microcirculatie is dan ook van groot belang voor het vervoeren van belangrijke voedingstoffen, zuurstof en juiste uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam.

 

 

Wat doet AquaDetox
® ?
Middels het AquaDetox® systeem krijgen mogelijk beschadigde lichaamscellen hun originele energieniveau terug, waardoor lichaamsfuncties worden gestimuleerd zélf de afvalstoffen uit het lichaam te verwerken. Middelen waarmee men een verstoorde energiebalans weer kan corrigeren, zijn bijvoorbeeld gezond eten, meer bewegen en het ontslakken van het lichaam. Het AquaDetox® systeem is een goed en comfortabel alternatief voor ontslakken middels het zweten in de sauna, het volgen van strenge diëten of het drinken van sapkuren!

De voordelen van het AquaDetox® systeem
Door het gebruik van de AquaDetox
® verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten als vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichts-klachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens het gebruik van AquaDetox® leiden tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen, wat vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen wegneemt en een strakkere huid tot gevolg heeft.

Door wie kan het AquaDetox® systeem niet gebruikt worden?
- zwangere vrouwen
- mensen met een chirurgisch implantaat zoals een pacemaker
- mensen met een donororgaan
- hemofiliepatiënten
- epilepsiepatiënt

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Een behandeling met de AquaDetox
® duurt 30 minuten. Vaak is het zo dat er meerdere behandelingen nodig zijn om alle slakken, die zich in de jaren hebben opgehoopt, uit het lichaam te verwijderen. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat behaald wordt bij 8 behandelingen, bijvoorbeeld in de vorm van een ‘ontslakkingskuur’. Aan te raden is rond de 2 behandelingen per week, met minimaal een dag tussen de behandelingen. Echter zullen sommige mensen hun voordeel halen uit enkele behandelingen, terwijl anderen meer dan 10 behandelingen moeten ondergaan om resultaat te behalen. De resultaten zijn specifiek voor elk persoon.

Waar kan ik terecht voor een behandeling met de AquaDetox®?
Voor een actuele lijst van adressen waar u terecht kunt voor een behandeling met
AquaDetox® klikt u hier!

Voor meer informatie over het aanschaffen het AquaDetox® systeem, klikt u hier!

"Door slechts een half uur met uw voeten in het water te baden, kunt u op een veilige, gemakkelijke en ontspannende manier uw gezondheid verbeteren! Na jarenlang onderzoek is gebleken dat de methode verbazingwekkende successen behaald heeft, zonder negatieve gevolgen!"* Het gebruik van het AquaDetox® systeem, dient als een gezondheids-bevorderende methode en niet als een manier van medische behandeling beschouwd te worden.

Copyright
©2006 AquaDetox Benelux